banner913
banner932
banner1012

“Yakıt sorunumuz yok”

banner1020

Başbakan Üstel, El-Sen’in iddialarına yanıt verdi: “Sürekli elektrikle ilgili dedikodular dönüyor. Yakıt sorunumuz yok, gemi önümüzdeki günlerde adaya geliyor"

banner974
“Yakıt sorunumuz yok”

banner971

El-Sen, Teknecik Elektrik Santrali'nde 3 günlük yakıt kaldığını açıkladı. Başbakan Ünal Üstel ise, basın toplantısında bu yöndeki soruyu yanıtladı.
“Yakıt sorunumuz yok, gemi önümüzdeki günlerde adaya geliyor" diyen Üstel, şunları söyledi:
"Sürekli elektrikle ilgili dedikodular dönüyor. Bundan kurtulmak için TPİC'le anlaşma imzaladık. Ulaşımdaki navlun ücretini bu anlaşmayla ortadan kaldırdık ve biz artık tek İtalyan borsasında o günkü yakıt fiyatı ne ise, gemi geldiğinde o fiyata bakıp ödeme yapıyoruz. Bu ay gelen gemide bu borsaya göre kar da elde ettik. Elektrik Kurumunda yakıt bitti söylemleri insanları germek içindir. El-Sen dedikodu yapıyor. Buna gerek yok. Hükümet olarak her türlü alternatifi göz önünde bulundurduk. Yakıt sıkıntımız yok, gemi önümüzdeki günlerde geliyor."
 

 
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.