banner913
banner932
banner1012

Orhan Tolun ile yola devam

banner1020

Seyahat Acenteleri Birliği’nin 32. olağan genel kurulunda Orhan Tolun yeniden başkanlığa seçildi

banner974
Orhan Tolun ile yola devam

banner971
Kıbrıs Türk Turizm ve Seyahat Acenteleri Birliği (KITSAB) 32. olağan genel kurulunu tamamladı. KITSAB’tan yapılan açıklamada, genel kurulda belirlenen yönetim organlarının birliği salgın sonrası turizmine taşıyacak, yeni zorlukların göğüslenmesine ve  değişime uyum sağlanmasına yardımcı olmak için mücadele vereceği kaydedildi.
Açıklamada şu ifadelere yer verildi:
“Salgın sonrasında turizm, biraz daha zor ve daha değişik olacak; müşterilerimiz daha özel hizmetler bekleyecektir. Hem biz, hem sektörümüz, hem de ülkemiz değişmek zorunda.
Bu değişime ayak uydurmaya çalışırken acentelerimizin birliğini ve dayanışmasını sağlamak hepimiz için büyük önem taşıyor. Yeni dönemde başlıca görevimiz, bu yenilenmeyi doğru şekilde yapmak için çalışmak olacaktır. Gerek sektörümüzün paydaşları, gerekse hükümetlerle kuracağımız ilişkiler, özellikle bu amaca dönük olacaktır.
Yeni dönem, çok daha zorlu geçecektir ama birlik ve bütünlük içinde bütün bu zorlukları aşacağımıza inanıyor; genel kurula katılım gösteren tüm birlik üyelerimize teşekkürü bir borç biliriz.”
Genel Kurul’da oluşturulan yeni Yönetim Kurulu ile Denetleme ve Disiplin Kurulları ise şöyle:  
Yönetim Kurulu:
Orhan Tolun     : Başkan
Oğuz Akançay  : Asbaşkan
Gökalp Alpler   :  Sekreter
Ömer  Beyoğlu  :  Sayman
Doğan  Yalkı         :  Faal Üye
Tolga Rahvancıoğlu      :  Faal Üye
Artunç Gürkut : Faal Üye
Denetleme Kurulu  :
Hüseyin Tabur                                      
Özlem  Gazi Küçük                              
Hasan  Alşan        
Disiplin Kurulu:
Mustafa Şanverdi
Ebru Sönmez
Şükrü  Tolgalı
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.