banner913
banner932
banner1012

Havalimanı’nda elektrik krizi

banner1020

Henüz tamamlanmayan ancak Erdoğan tarafından açılışı yapılacak olan Havalimanı’nın henüz bağlanmayan elektriği, EL- SEN’in eylemine takıldı

banner974
Havalimanı’nda elektrik krizi

banner971
Yeni Havalimanı’nın Türkiye Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan tarafından 18 Nisan’da yapılacak açılışı öncesi elektrik krizi patlak verdi.
El-Sen’in eylemi sebebiyle Yeni Havaalanı’na henüz elektrik bağlanamadı.
Hükümeti “alarma” geçiren söz konusu gelişmeyle ilgili Başbakan Ünal Üstel’in KIB-TEK yönetimine “acilen bir çözüm bulmayı” emrettiği ifade edildi.
Ulaştırma Bakanı Erhan Arıklı, “Elektrik bağlantısı maalesef EL-SEN’in eylemine takıldı. EL-SEN, grev yasağına rağmen arızalara müdahale etmiyor. Bu nedenle elektrik kontrolleri yapılamıyor. Çalışmalar yürütülemiyor” dedi. Arıklı, “Eyleme biraz daha sabredeceğiz, gerekirse bu konuda da dıştan hizmet satın alacağız. Ardından da elektrik bağlanacak” şeklinde konuştu.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.