banner913
banner932
banner1012

“Sınırlar, Barikatlar ve Dostluklar” isimli kısa belgesel gösterimi yapılacak

banner1020

banner974
“Sınırlar, Barikatlar ve Dostluklar” isimli kısa belgesel gösterimi yapılacak

banner971
“Sınırlar, Barikatlar ve Dostluklar” isimli kısa belgesel gösterimi 28 Nisan’da yapılacak.
Kıbrıs’ta karşılıklı geçişlerin başlamasının 20. yılında, 28 Nisan saat 19.00’da Ledra Palace Otel yanındaki Goethe Institute’te ilk gösterimi gerçekleşecek “Sınırlar, Barikatlar ve Dostluklar” isimli belgesel, “bilinmeyen ortak geçmişin peşine düşen iki Kıbrıslının hikayesini” anlatacak.
“Sınırlar, Barikatlar ve Dostluklar” isimli kısa belgesel, Kıbrıslı Rum Andreas Fterakides ve Kıbrıslı Türk Veysi Soyer’in arasındaki bilinmeyen dostluğun 35 yıllık hikayesi.
35 dakikalık belgeselin yönetmenliğini Cemal Yıldırım yaparken, yapımı Blue Platform Production üstlendi. Belgeselin metin yazarı Birgül Kılıç Yıldırım, seslendiren Serkan Soyalan… Dil Türkçe ve Yunanca, altyazılar Yunanca, Türkçe ve İngilizce.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.