banner913
banner932
banner1012

Kurtuluş Lisesi'nden 'Kan bağışı' kampanyası

banner1020

Kurtuluş Lisesi Müdürü Hülya Altun yaptığı yazılı açıklamada, öğrencilerin düzenledikleri ve Perşembe günü yapılacak etkinlikle, hastaların ihtiyaç duyduğu yaşam kaynağını, öğretmen, veliler ve okul aile birliği ile birlikte Güzelyurt bölge halkı ve bölgedeki duyarlı vatandaşlardan destek beklendiği kaydedildi

banner974
Kurtuluş Lisesi'nden 'Kan bağışı' kampanyası

banner971
Kurtuluş Lisesi, “kan bağışı” kampanyası düzenliyor.
Kurtuluş Lisesi Müdürü Hülya Altun yaptığı yazılı açıklamada, öğrencilerin düzenledikleri ve Perşembe günü yapılacak etkinlikle, hastaların ihtiyaç duyduğu yaşam kaynağını, öğretmen, veliler ve okul aile birliği ile birlikte Güzelyurt bölge halkı ve bölgedeki duyarlı vatandaşlardan destek beklendiği kaydedildi.  
Öğrencilerin, seslerini duyurabilmek için Güzelyurt’un belirli bölgelerine hazırlanan pankartlar astığını dile getiren Altun, öğrencilerin, velilerinin desteği ile etkinlik sırasında, deprem bölgesinden gelerek kendilerine katılan sınıf arkadaşlarının ihtiyaçlarına destek olmak üzere okulda bir de kermes düzenleyeceğini belirtti.
 Altun, her iki etkinliğin de Kurtuluş Lisesi Okul Aile Birliği’nin işbirliği ile  gerçekleştirilmekte olduğunu kaydetti.   
 
Kan bağışı ve kermes perşembe günü...
 
Kan bağış kampanyası ve kermesin 23 Şubat Perşembe günü 09.00-13.00 saatleri arasında Güzelyurt Kurtuluş Lisesi avlusunda gerçekleştirileceğini kaydeden Altun, Kızılayın, kan bankası aracını alana kuracağını belirtti.
 Altun şu ifadeleri kullandı:
“Şimdi birlik zamanı birbirimize can, kan olma zamanı. Başta Güzelyurt ve bölge insanı olmak üzere, sağlık durumları müsait tüm vatandaşlar kan vermeye davetlidir.”
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.