banner913
banner932
banner1012

Güzelyurt ve Lefke'de diyabet farkındalık etkinliği düzenlendi

banner1020

banner974
Güzelyurt ve Lefke'de diyabet farkındalık etkinliği düzenlendi

banner971

Kuzey Kıbrıs Toplumsal Hizmet Kulüpleri Federasyonuna üye Lions Kulüpleri, Güzelyurt ve Lefke'de diyabet farkındalık etkinliği düzenledi.

Etkinlik kapsamında her iki bölgede vatandaşlara diyabet taraması yapıldığı ve taramalardan elde edilen verilerin Sağlık Bakanlığı ile paylaşılacağı bildirildi. 

Federasyondan yapılan açıklamaya göre, diyabetik farkındalık etkinliğinin ilki, bugün saat 9.00’da Güzelyurt Belediyesi Kapalı Pazar önünde, ikincisi ise saat 11.00’de Lefke Ağaçlı Kahvede yapıldı.

Federasyon Başkanı Ln. Duygu Adahan Kuran ve Yönetim Kurulu, Lions Kulüp başkan ve üyelerinin katılımıyla yapılan diyabet farkındalık etkinliklerinde, Güzelyurt Belediye Başkanı Mahmut Özçınar ve Lefke Belediye Başkanı Aziz Kaya da hazır bulundu. 

Etkinlik kapsamında, doktor nezaretinde yapılan diyabet taramasında vatandaşlara durumları ile ilgili aydınlatıcı bilgiler de verildi.

Federasyon, her iki bölgede yapılan diyabet taramasında elde edilen verilerin Sağlık Bakanlığı ile paylaşılacağını bildirdi. 

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.