Kıbrıs Kupası'nda 2. Tur maçları 11 Şubat’ta oynanacak
Kıbrıs Kupası'nda 2. Tur maçları 11 Şubat’ta oynanacak
İçeriği Görüntüle

Beşiktaş'ta Rafa Silva düğümü çözüldü. Siyah beyazlılarda kasım ayından bu yana forma giymeyen ve takımdan ayrılmak isteyen yıldız oyuncunun durumu netlik kazandı.

Rafa Silva, eski takımı Benfica'ya geri döndü. Portekiz ekibi, bu transfer için Beşiktaş ile anlaşmaya vardı. 32 yaşındaki yıldız orta saha, ülkesine gitmek için yarın Türkiye'den ayrılacak.

SERDAL ADALI 'AYRILIK' SİNYALİNİ VERMİŞTİ...

Beşiktaş Başkanı Serdal Adalı geçtiğimiz günlerde düzenlediği basın toplantısında, Portekizli futbolcuyu Benfica'nın istediğini belirtmiş ve "Benfica, Rafa ile ilgili girişimde bulundu. Talebimizi ilettik, o çizgiye inilirse Rafa gider" ifadelerini kullanmıştı.

Beşiktaş, tecrübeli oyuncunun bonservisinden yaklaşık 7 milyon avro gelir elde edecek.

Rafa Silva, bu sezon Beşiktaş formasıyla çıktığı 16 maçta 5 gol ve 3 asistlik bir performans sergiledi. Siyah-beyazlılarla toplamda ise 65 resmi karşılaşmaya çıkan Portekizli yıldız, 23 gol atıp 16 da asist yaptı.

Rafa Silva, son olarak 2 Kasım'da Süper Lig'de oynanan Fenerbahçe derbisinde siyah-beyazlı formayı giymişti.