banner913
banner932
banner1012

KKTCBF – TBF arasında yakın ilişki

banner1020

KKTC Basketbol Federasyonu Başkanı Orhun Mevlit ve yönetim kurulu üyeleri, Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Hidayet Türkoğlu ile İstanbul’da görüştü

banner974
KKTCBF – TBF arasında yakın ilişki

banner971
Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) Başkanı Hidayet Türkoğlu, KKTC Basketbol Federasyonu Başkanı Orhun Mevlit ve beraberindeki heyeti ağırladı.
Türkiye Basketbol Federasyonu’nun İstanbul’daki binasında gerçekleştirilen nezaket ziyaretinde, TBF Başkanvekili Ömer Onan da yer aldı. Görüşmede KKTC Basketbol Federasyonu Başkanı Orhun Mevlit’in yanı sıra KKTC Basketbol Federasyonu Asbaşkanı Metin Ersoy, Marka, Pazarlama ve Süper Lig Direktörü Uraz Şentürk ve Altyapı Ligleri Direktörü Ateş Farisoğlu da hazır bulundu.
Ziyarette, TBF ile KKTC Basketbol Federasyonu arasında hayata geçirmeye planlanan projelerle ilgili fikir alışverişinde bulunuldu.
KKTC Basketbol Federasyonu gerçekleşen temasla ilgili olarak önümüzdeki günlerde daha detaylı bilgi paylaşacak.
 
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.