banner913
banner932
banner1012

Ses kirliliği gün geçtikçe artıyor

banner1020

Ayaklı Gazete’ye ulaşan bazı vatandaşlarımız, ülkemizde ses kirliliğinin gün geçtikçe arttığını dile getirerek bu konudaki sitemlerini bizlerle paylaştılar.

banner974
Ses kirliliği gün geçtikçe artıyor

banner971
 

Özellikle şehirlerimizde yaşayan vatandaşlarımızın evlerinde ve işyerlerinde başta arabalardan yayılan yüksek müzik sesi ve bölgelerindeki bazı eğlence yerlerinden yükselen müzik seslerinden kötü etkilendiklerini ifade eden duyarlı vatandaşlarımız “Sokaktan geçmekte olan bir aracın sürücüsü keyifleniyor ve bangır bangır yüksek sesle müzik dinliyor. Evinde oturan vatandaşlarımız ise titreyen camlar nedeniyle deprem oluyor sanıyor” dediler.
Son zamanlarda bazı gençlerin araçlarına taktırdıkları yüksek ses veren aletlerle sokaklarda hava atmaya çalıştığını belirten vatandaşlarımız, bu nedenle de ses kirliliğinin adeta tavan yaptığını belirttiler.
Zaten araç sayısının oldukça arttığına da dikkat çeken vatandaşlarımız, ana yol kenarlarında evleri veyahut ofisleri olan vatandaşların gün boyunca araç yoğunluğundan dolayı oldukça fazla ses kirliliğine maruz kaldıklarını da sözlerine eklediler.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.