banner913
banner932
banner1012

Girne çarşısı bayram gecelerine hazırlanıyor

banner1020

banner974
Girne çarşısı bayram gecelerine hazırlanıyor

banner971
Ayaklı Gazete’ye ulaşan haberlere göre, ülkemizin turizm başkenti olarak adlandırılan Girne yeniden canlanarak, turistlerin uğrak yeri olmak adına çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.
Yaklaşık 4 ay önce yapılan seçimler sonucunda yeni belediye başkanı seçilen Murat Şenkul, Girne’nin eski cazibesini kazanması adına farklı çalışmalar başlatırken, bunlardan biri ise Çarşı caddesini ışıklandırılması oldu.
Bu konuda sosyal medya hesabından bir paylaşım yapan Girne Belediye Başkanı Murat Şenkul
“Bayrama ışıl ışıl bir Çarşı ile girmek için Belediye Emekçileri an itibarı ile görev başında.” Paylaşımını yaparak fotoğraf ekledi.
Yapılan cadde ışıklandırmasının eski Belediye binasından Dorana Hotele, Atatürk büstünden Anafartalar’a kadar iki caddenin de ışıklandırılacağını açıklayan Şenkul, Girne’yi eski günlerine döndürmeyi hedefliyor.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.