banner913
banner932
banner1032

Polisiye haberler

banner1020

banner974
Polisiye haberler

banner971
Gazimağusa’da, ikametgahı içersinde aniden rahatsızlanan ve kaldırıldığı Gazimağusa Devlet Hastanesi’nde yaşamını yitiren Halil Özer’in (E-68) yapılan otopsisinde, ölüm sebebinin “diyabet, kalp hastalığı ve kalp krizi” sonucu olduğu tespit edildi.
Polis Basın Bülteni’ne göre, soruşturma devam ediyor.

Lefkoşa’da evrak sahteleme  
Lefkoşa’da, polis tarafından yapılan trafik kontrolü sırasında kontrol amaçlı durdurulan araç sürücüsü H.Ö.’nün (E-23), sürüş ehliyeti olmadığı gerekçesiyle, daha önce başka bir şahsa ait sürüş ehliyeti üzerine kendi fotoğrafını koyarak sahtelediği tespit edildi.
Bahse konu şahıs tutuklanırken, soruşturma devam ediyor.

Alsancak’ta hırsızlık

Alsancak’ta faaliyet gösteren bir butiğe müşteri olarak giden A.F.’nin (K-44), butik içerisinde satışa sunulan toplam 2800 TL değerindeki iki adet kıyafeti çaldığı tespit edildi. Bahse konu şahıs tutuklanırken, soruşturma devam ediyor.
-Mutluyaka’da kasti hasar
Mutluyaka’da faaliyet gösteren bir meyhane içerisinde müşteri olarak bulunan A.G.(E-33), alkollüyken, “karşı masadan kendisine laf attıkları” gerekçesiyle, işletmeye ait muhtelif sayıda bardak ve tabağı kasten hasara uğrattı, yüksek sesle bağırıp çağırıp rahatsızlık yaptı. Bahse konu şahıs tutuklanırken, soruşturma devam ediyor.

Güzelyurt’taki olay

Güzelyurt’ta, önceki gün Baf Ülkü Yurdu Spor Kulübü binası içerisinde meydana gelen “korkutmak maksadıyla silah taşımak, ciddi darp, tecavüzi alet taşımak ve sarhoşluk olayı” ile ilgili olarak yürütülen ileri soruşturma kapsamında, zanlı M.K. (E-30), Ö.O. (E-23) ve C.B.’nin (E-29) ülkede çalışma izinsiz olarak çalıştıkları tespit edilerek aleyhlerinde yasal işlem başlatıldı.
Bahse konu şahısların iş verenine de R.K.(E-36) idari para ceza kesilirken, soruşturma devam ediyor.

İkamet izinsiz 4 kişi tespit edildi

Ülke genelinde polis tarafından yapılan denetim ve kontroller sonucu, ülkede herhangi bir yasal statüsü olmadığı halde, ikamet izinsiz olarak ikamet ettiği tespit edilen 4 kişi tutuklanarak aleyhlerinde yasal işlem başlatıldı. Soruşturma devam ediyor.

Gazimağusa’da trafik kazası

Gazimağusa’da, Güvercinlik-Çayönü anayolunda, İbrahim Çınar (E-21) 74 miligram alkollü içki tesiri altında, yönetimindeki FE 724 plakalı salon araç ile seyrettiği sırada sola meyilli viraja geldiğinde, dikkatsizliği sonucu direksiyon hakimiyetini kaybederek yolun solundan çıkıp dere yatağı içerisinde bulunan toprak sete çarptı.
Kaza sonucu yaralanan araç sürücüsü ve araçta yolcu olarak bulunan Nurullah Polat (E-22), Hayriye Takımcılar (K-17) ve Sıla Çıncar (K-18) kaldırıldıkları Gazimağusa Devlet Hastanesi’nde yapılan tedavilerinin ardından, Nurullah Polat’ın sol kolunda, Hayriye Takımcılar’ın göğüs kafesinde ve Sıla Çıncar’ın ise sol omuzunda kırık teşhisi nedeniyle müşahede altına alındılar. Araç sürücüsü İbrahim Çınar tutuklanırken, soruşturma devam ediyor.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.