banner913
banner932
banner1012

Kız meselesinde burnunu kırdılar

banner1020

Lefkoşa’da dört kişi, kız meselesi yüzünden tartıştıkları bir kişiyi darp etti. Darp edilen kişinin burnu kırıldı

banner974
Kız meselesinde burnunu kırdılar

banner971
Lefkoşa’da meydana gelen ciddi darp vahim zarar meselesi ile ilgili olarak tutuklanan zanlılar  Ilshat Rahadov ve Toyjan Dovletgeldiyev mahkeme huzuruna çıkarıldı.
Mahkemede mesele ile ilgili olarak şahadet veren polis memuru Doğukan Can,
18 Nisan 2023 tarihinde saat 21.30 raddelerinde Lefkoşa Otobüs Terminali içerinde zanlılar Ilshat Rahadov ve Toyjan Dovletgeldiyev ve henüz tespit edilemeyen 2 kişinin daha kız meselesi yüzünden tartıştıkları A.A’yı ciddi şekilde darp ettiklerini ve yine zanlı Ilshat Rahadov’un, müştekinin yüzüne elleriyle yumruk atmak suretiyle burun kemiğinin kırılıp vahim zarara uğramasına sebebiyet verdiğini mahkemeye aktardı.
Polis zanlıların tespit edilerek tutuklandığını ve aranan şahısların da olduğunu belirterek zanlıların soruşturma maksatlı 5 gün poliste tutuklu kalmalarını talep etti. Huzurunda verilen şahadeti değerlendiren Yargıç Nil Elodie Çeliker zanlının soruşturma maksatlı 5 gün poliste tutuklu kalmasına emir verdi.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.