banner913
banner932
banner1012

Gazimağusa’da bir doktor hastası tarafından bıçaklandı

banner1020

banner974
Gazimağusa’da bir doktor hastası tarafından bıçaklandı

banner971
Gazimağusa’da bir doktor, “kendisine istediği şekilde tedavi yapmadığı gerekçesiyle” hastası tarafından bıçaklandı.Olayda yaralanan Saderettin Tuğcu adlı doktorun  kaldırıldığı Gazimağusa Devlet Hastanesinde tedavisinin sürdüğü, zanlı Ç.E.’nin ise  tutuklandığı bildirildi.
Polisin konuyla ilgili açıklaması şöyle:
“06.05.2023 tarihinde, saat 13:30 sıralarında, Gazimağusa'da faaliyet gösteren bir özel klinik içerisinde, Ç.E (E-32), kendisine istediği şekilde tedavi yapmadığı gerekcesiyle aralarında çıkan tartışma sonucu, tasarrufunda kanunsuz olarak bulundurduğu bıçak ile doktor Sadrettin Tuğcu'yu karın bölgesinden bıçaklayarak yaralamıştır. Olayda yaralanan S.T. kaldırıldığı Gazimağusa Devlet Hastanesinde tedavisi halen sürüyor. Zanlı Ç.E. tutuklanmış olup, soruşturma devam etmektedir.”
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.