banner913
banner932
banner1012

Az daha eve giriyordu

banner1020

banner974
Az daha eve giriyordu

banner971
Lefkoşa'nın işlek caddelerinden biri olan ve sürekli olarak yaşanan kazalarıyla bilinen Necmettin Erbakan Caddesi'nde bu sabah yine görenleri hayrete düşüren bir kaza meydana geldi.
Yarim Gelinlik Çemberinden batı istikametine doğru Necmettin Erbakan Caddesi üzerinde ilerlemekte olan GN381 plakalı araç sürücüsü direksiyon hakimiyetini kasybetmesi sonucunda yolun solundan çıkarak yol kenarındaki evin korkuluklarını devirerek kaldırım üzerinde durdu. Bu sırada kaldırımda birilerinin olmayışı büyük şans olarak değerlendiridi.

Kaza yerine gelen bölge sakinleri "Yetkililer bu yolu düzenlemeleri için herhalde daha da ağır kaza ve Allah korusun ölüm olmasını mı bekliyorlar? Biz söylemekten usandık. Ancak kimse duymuyor herhalde" diyerek isyan ettiler.
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.