banner913
banner932
banner1012

PSG’ye Neymar’dan kötü haber

banner1020

Saint Etienne deplasmanında sakatlanan ve ayak bileği dönen PSG'nin Brezilyalı yıldızı Neymar'ın en az 8 hafta sahalardan uzak kalacağı açıklandı

banner974
PSG’ye Neymar’dan kötü haber

banner971
Paris Saint Germain’in Saint Etienne’i 3-1 mağlup ettiği maçın son dakikalarında sakatlanan Neymar’ın durumu belli oldu… 15. haftasında Saint Etienne'e konuk olan Paris Saint Germain geriye düşmesine rağmen sahadan 3-1'lik skorla galip ayrılmayı başarmıştı. Ancak mücadelenin son dakikalarında Neymar’ın yaşadığı kötü sakatlık moralleri alt üst etmişti.
Kontrolleri yapılan ve MR’ı çekilen Brezilyalı yıldızın en az 8 hafta sahalardan uzak kalacağı açıklandı. Saint Etiennedeplasmanının 84. dakikasında yaşanan orta saha mücadelesinde Brezilyalı yıldıza arkadan kayarak müdahalede bulunan Maçon, Neymar'ı faulle durdurdu.
Büyük bir endişe ile sahaya giren sağlık personeli ilk müdahalesini yapmış ve 29 yaşındaki yıldız yerini Eric Dina’ya bırakmıştı.
Pozisyon sırasında sol bileği burkulan ve acı içerisinde yerde kalan Neymar sedyeyle oyun dışına alınırken, gözyaşlarına hakim olamamıştı.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.