banner913
banner932
banner1012

Darwin Nunez, rekor bedelle Liverpool'da

banner1020

Liverpool, Darwin Nunez transferinde mutu sona ulaştı. Benfica, başarılı santrforu 75 milyon euro karşılığında İngiliz ekibine sattığını duyurdu. Nunez için ödenecek rakam bonuslarla birlikte 100 milyon euroyu bulacak

banner974
Darwin Nunez, rekor bedelle Liverpool'da

banner971
Liverpool, uzun zamandır peşinde olduğu Benficalı Darwin Nunez'i kadrosuna kattı.
Portekiz ekibinden yapılan açıklamaya göre Liverpool Nunez için 75 milyon euro bonservis ödeyecek. Bu rakam bonuslarla birlikte 100 milyon euro bulacak.
22 yaşındaki futbolcu, bonuslar da hesaba katıldığı zaman Liverpool tarihinin en pahalı transferi oldu. Önceki rekor Virgil Van Dijk'e aitti.
Kırmızılar, 2017-2018 sezonunun devre arasında Hollandalı stoper için Southampton'a 75 milyon euro bonservis ödemişti.
Bu sezon Benfica formasıyla tüm kulvarlarda 41 maça çıkan Darwin Nunez; 34 gol ve 4 asist kaydetti. Gollerin 26'sını ligde atan başarılı santrfor, Portekiz Ligi'nde sezonu gol kralı olarak tamamlamıştı.
Liverpool Teknik Direktörü Jurgen Klopp daha önce gelen soru üzerine Darwin Nunez hakkında değerlendirmelerde bulunmuştu.
Uruguaylı golcü için övgü dolu sözler kullanan Klopp, "O fiziksel olarak çok güçlü, hızlı ve bitiriciliği de çok iyi bir oyuncu... Gol pozisyonlarının hepsinde sakin kalabiliyor. Eğer sağlıklı kalabilirse çok büyük bir kariyer onu bekliyor" ifadelerini kullanmıştı.
 
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.