Ayaklı Gazete

Sosyal Medyanın Sesi

Abone Ol

Erhan Arıklı esrarengiz olmayı seviyor anlaşılan. “Kameralar çalışıyor mu?” sorusuna, geçenlerde “İsterseniz deneyin, kameraların önünden hız yapıp geçin bakayım” diye cevap verdi. Yetmiyor, bugün de Ongun Talat’a dönüp “kesilmiş cezaları gösterebilirim” diyor. E hani cezalar anında cep telefonlarına gelecekti? Bu ne perhiz, ne lahana turşusu?

Aylardır kameraların çalıştığı, sistemin tıkır tıkır işlediği söyleniyor. Peki şimdiye kadar bir kişiye bile telefondan ceza geldi mi? Geldiyse kim gördü? Yoksa insanlara yıllar sonra toplu halde mi ceza kesilecek?

Sanki bir gerilim filmi çekiyoruz. Yahu bu işten sorumlu kimse, çıksın ve kameraların gerçekten ne durumda olduğunu açıkça anlatsın. Bu gizem perdesini kaldırmak bu kadar mı zor?

(Mete Hatay)

facebook ne düşünüyorsun der ya;

Düşünen insan şu soruyu sorar,

Biz evrenin neresindeyiz?

merkezde değiliz

özel değiliz

ama rasgele de değiliz

çünkü,

dönme var

düzen var

bilinç var

bu üçü evrenin nadir ürünüdür.

Evren ne tamamen saat gibi işler nede kaostur.Dönerek düzen kurar,zamanı entropiyle üretir,bilgiyi asla unutmaz ve birgün kendi varlığını sorgulayacak bir bilinç çıkarır. O bilinç şu an soru soran sorgulayan sensin yani düşünen insandır.

Evren enerjiyle başlar,dönmeyle düzen kurar, entropiyle zamanı üretir,bilgiyle geçmişi taşır,bilinçle kendini izler,ölümle parçalarına ayrılır ama hiçbirşeyi gerçekten kaybetmez.

(Hasan Mullaoğulları)

KABUL EDENLER, ETMEYENLER, OYBİRLİĞİ İLE KABUL EDİLMİŞTİR !

13 Mart 2023 günü Hal Yasası mecliste oybirliği ile geçti. 1043 gün önce ! 34 ay önce ! Neredeyse 3 yıl önce ! Üretici ve üretim kurtulacak, fiyatlar ucuzlayacak, toplum güvenli gıdaya ulaşacaktı !

O günden bugüne tek bir çivi çakılmadı, tek bir tüzük hazırlanmadı, haller için ihaleye çıkılacaktı çıkılmadı ! Tam 1043 gün önce yaptılar şovlarını, attılar yalanlarını ve yine yalanlar üzerine kurulan bir düzenle darağacına çektiler tarımı !

(Turgut Alas)

PLASTİK POŞETLER: Çevreden sorumlu bakanlığın resmi açıklaması idi... Plastik market poşetleri 1 Ocak'tan itibaren kullanılmayacaktı, yasaklanacaktı..

Oysaki duruma bakın: Fiyatı da artırılarak kullanılıyor bu poşetler şimdi.. Yüzde yüz zamla.. 1 TL'den 2 TL'ye fırladı fiyat..

Yakala çevreden sorumlu ey bakanlık!..

(Ahmet Tolgay)