banner913
banner932
banner1012

En çok oy Akansoy’a

banner1020

CTP’de tüm adaylar arasında en çok oyu Asım Akansoy aldı. CTP’nin yeni ve genç milletvekili adayları Lefkoşa’da Ürün Solyalı ve Girne’de Ongun Talat, mevcut birçok milletvekilini geride bırakarak bölgelerinde ilk sıraya yerleşti

banner974
En çok oy Akansoy’a

banner971
 
 
CTP milletvekilli adaylık belirleme seçimine Asım Akansoy damgasını vurdu. Tüm adaylar arasında 2156 oy ile CTP üyelerinden en çok oyu alan Akansoy, en çok tercih yapılan adaylardan da birisi oldu. CTP içerisinde en güçlü adaylardan birisi olan Akansoy’a yönelik bu ilgi dikkatlerden kaçmadı.
SOLYALI VE TALAT FARK YARATTI
Öte yandan, CTP’nin yeni ve genç milletvekili adayları Lefkoşa’da Ürün Solyalı, Girne’de ise İkinci Cumhurbaşkanı Mehmet Ali Talat’ın oğlu Ongun Talat, hem birçok mevcut milletvekilini hem de birçok güçlü ismi geride bırakarak bölgelerinde ilk sıraya yerleşmeleri de dikkatlerden kaçmayan bir diğer önemli gelişme oldu.
Ongun Talat CTP üyelerinden 2136 oy alırken, Ürün Solyalı ise 2056 oy alarak bölgelerinde ilk sıradan aday olma hakkını elde etti.



Asım Akansoy


 
Ürün Solyalı



Ongun Talat
 
 
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.