banner913
banner932
banner964
banner985

Cumhurbaşkanı Tatar ve heyeti Bakü'de

banner989

banner974
Cumhurbaşkanı Tatar ve heyeti Bakü'de

banner971
Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, eşi Sibel Tatar ve Başbakan Ünal Üstel, KKTC Kültür ve Tanıtım Günleri etkinliği çerçevesinde bazı temaslarda bulunmak ve ziyaretler gerçekleştirmek üzere 200 kişilik heyetle Azerbaycan’ın başkenti Bakü’ye geldi.
Cumhurbaşkanı Tatar, Bakü Haydar Aliyev Havaalanı’nda Azerbaycanlı yetkililer, Türkiye Cumhuriyeti Bakü Büyükelçisi Doç. Dr. Cahit Bağcı ve KKTC Bakü Temsilcisi Ufuk Turganer tarafından karşılandı.
Tatar’ın başkanlığındaki yaklaşık 200 kişilik heyette KKTC’den gelen ekonomik ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile bazı bakanlık bürokratları yer alıyor.
 
banner979
banner982
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.