banner913
banner932
banner1012

Yaz Sezonunun Maskotu: Kelebekler

banner1020

Eğer 2022 Yaz koleksiyonlarına biraz göz attıysanız, beyazın hakim olduğu görünümlerden birbiriyle uyumlu takımların yükselişine, nelerin trend konumunda yer aldığına da aşinasınızdır. Bunların içinde floral desenler her ne kadar daimi yerini korusa da, ona rakip bir başka detay daha farklı parçaları süsleyip hareket katmaya hazır.

banner974
Yaz Sezonunun Maskotu: Kelebekler

banner971



Y2K trendi, özlediğimiz 2000’li yılların nostaljisini bu sefer kelebek deseni aracılığıyla geri getiriyor. Versace’nin 1999 Yaz koleksiyonunun da en dikkat çekici detaylarından biri olan kelebekler, şimdi de Blumarine’in odak noktasında ve crop top’lardan kemerlere kadar etki alanı son derece geniş. Canlı renklerle doğal bir uyum yakalarken, toprak tonlarıyla nasıl bir ikili olabileceğini ise Alberta Ferretti kanıtlıyor.


banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.