banner913
banner932
banner1012

Plaj Modasını Araladık

banner1020

Sezonun en göz alıcı 5 plaj çantası. Hoş geldin yaz! Tatil planınız hazır olmayabilir ancak plaj çantanız her an tatile gidecekmiş gibi hazır olsun.

banner974
Plaj Modasını Araladık

banner971

Biz plaj modasını adım adım takip etmeye başladık bu yüzden sizler için sezonun en iyi 5 plaj çantasını listeledik. Plajda da tarz benim diyorsanız bu plaj çantalarına bakmalısınız.





Artık plaj modası bir başka! Bu yaz renk renk, desen desen modeller sahillerde sizin izinizden gelecek. Yaz kapıda, peki neler bu sene moda? Deri çantalar raflara kaldırıp plaj çantalarını almanın tam zamanı! Şehir modasından plaj modasına geçtiğimiz bu günlerde yeni bir plaj çantası almaya ne dersiniz? Denize gitmeye yavaş yavaş hazırlanacağınız bu dönemlerde plaj çantalarınız eksik kalmasın...









banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.