banner913
banner932
banner1012

Kışın vazgeçilmez 10 parçası

banner1020

Soğuk havalarda sabahları siz de kombin yapmaya üşenenlerdenseniz şıklığı kolayca yakalamanızı sağlayacak 10 parça...

banner974
Kışın vazgeçilmez 10 parçası

banner971

 

Şişme mont

Şişme bir mont pratik giyiminden dolayı ve kombinleri sporlaştıran bir parça olmasından dolayı oldukça kullanışlı bir tercih olabilir. Kapüşonlu olması bere taşımamanız açısından kolaylık sağlayacaktır.

 

Kısa Şişme Mont - addax

Gri atkı

Gri renk, ara bir renk olduğundan birçok renkle uyum sağlayabililir. Yün gri bir atkı, sizi sıcak tutarken aynı zamanda şık bir görünüm yakalamanızı sağlayacak.

 


 Örme Atkı GRİ

Siyah boğazlı kazak

Bu kazaklar her türlü kombine eşlik edebilecek parçalardır. İster spor bir kombin olsun isterse de klasiğe kaça bir kombin, siyaj boğazçlı kazak kurtarıcı parçanız olacak.

 

Siyah Boğazlı Kazak - T38001505 | Marks & Spencer

Deri postallar

Postallar, kışın ayağınızı soğuktan korurken çabasız görününen şıklığınızın en önemli parçası olmaya aday. Deri olması su geçirmesini önlerken materyal olarak her türlü kıyafetle uyumlu görünmesini sağlıyor.

 


 Marjin Kadın Hakiki Deri Postal Bot Kalın Platform Tırtıklı Taban Bağcıklı  Fermuarlı Günlük Bot Armas Siyah 200628827 | Flo

Çorap çizmeler

Son yılların vazgeçilmez parçası olan bu parçaları mini eteklerden pantolonlara kadar her türlü kıyafetle kombinleyebilirsiniz. Siyah, taba, gri veya başka istediğiniz herhangi bir renkteki bu çizmeler bacak boyunuzun uzun görünmesinde de fayda sağlayabilir.

Shopcolic. 973 ŞEFFAF TOPUK DİZ ÜSTÜ TRİKO ÇORAP ÇİZME

Kadife etek

Kışın dahi etekten vazgeçmeyenlerdenseniz sizi soğuktan korumak için en önemkli yardımcılarınız kadife eteklerdir. Her rengini kombinlerinize uydurabileceğiniz bu parçaları tercih ettiğiniz külotlu çoraplar birlikte altına çorap çizme veya postal giyerek rahatça kullanabiirsiniz.

 

LCW - Cep Detaylı Uzun Kadife Etek

Bol kesim blazer ceket

Renk ve desen fark etmeksizin şıklığınıza şıklık katan parçalardan belki de en önemlisi blazer ceketlerdir. Bol kesimli olması sizi daha çabasız ama şık bir görünüme kavuşturmaya yetecek.

 


yagmurbutik.com/KadınGiyim 

Deve tüyü rengi kaban

Yine her renkle uyum sağlayacak bir parça bulduk. Altına giyeceğiz spor ayakkabıyla kombininizi sporlaştıran, giyeceğiniz topuklu ayakkabıyla ise işe gitmek için aranan kombine ulaşmanızı sağlayacak bu parçayı kolaylıkla takacağınız şal veya atkıyla daha da şıklaştırabilirsiniz.

 


 Fabrika Fabrika I-Kece Kapüşonlu Basic Düz Deve Tüyü Kadın Kaban - 37860546  | Morhipo

Teddy ceket

Sonbahar ve kış mevsimlerinin son yıllarda en çok kullanılan parçası olan teddy ceketler, okula giderken veya arkadaşlarınızla buluşurken giyebileceğiniz oldukça rahat ve cool bir parça.

 


Tarçın Teddy Ceket

Desenli uzun çoraplar

Kışın en eğlenceli parçalarını unutmak olmazdı. Çeşit çeşit desendeki bu parçaları spor ayakkabı veya bot giymek istediğiniz günlerde paçalarınızdan görünür hale getirerek kombinize renk katabilirsiniz.

 Kurukafa Desenli Uzun Siyah Çorap > Parti Malzemeleri > Parti Süsleri >  Doğum Günü Malzemeleri > Doğum Günü Süsleri > Parti Kostümü > Uçan Balonlar

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.