banner913
banner932
banner1012

2022 Yaz Sokak Modası

banner1020

2022 yaz sezonunun en trendleri zamansız parçalardan oluşması ile hem günümüz güncel stilini yakalamak hem geleceğe yatırım yapmak için en uygun zamanlardan.

banner974
2022 Yaz Sokak Modası

banner971
Hepimiz cool, konforlu, şık bir stil istiyoruz ve o sene kesinlikle skinny silüetlerin yerini oversized bedenlere bıraktığı bu seneJ Bol pantolonlar, tişörtler, gömlekler… Renklerin bağımsızlığını ilan ettiği bu sene, kombinlerinde renkleri kullanma konusunda cesur olmayanların da senesi olacak çünkü her yer o kadar renklenecek ki  hepimiz çok alışacağız. Hadi, yazı hepimiz en cool, konforlu ve iddialı bir stille selamlamaya hazırlanalım!


1.Renkli Gömlekler

Beyaz tişört kadın erkek demeden hepimizin favorisi. Şortla, kot pantolonla, kumaş pantolonla, elbiseyle, etekle… Hangi parça ile kombinlersen kombinle, hangi renkle eşleştirirsen eşleştir şık olmamanın ihtimali yok! Hem zamansız hem kusursuz… Özellikle oversized modelleri sezona damga vuracak.

2.Beyaz Tişört

Gömlekler o kadar çok sevildi ki  yaz sezonunda da bizimle olacağının sinyalini verdi. Şortlarla, jeanlerle, kumaş pantolonlarla, croplarla, etek ve elbiselerle o kadar cool görünüyorlar ki onlarsız bir kıyafet dolabının olması neredeyse imkansız.


3.Kot Şortlar

Geçmişten günümüze uzanan yolculuğunda trendinden ödün vermeyen parçalardan olan kot şortlarla güncel bir stil yakalayarak modanın pratik ve yalın haliyle cool bir kombinasyon yaratabilirsiniz!  



4.Uçuş Uçuş Elbiseler

Yaz aylarının en kurtarıcısı olan ve kombinlenme derdi olmayan parçası elbiseler, rengarenk modelleri ile tam bir yaz parçası! Stil kodları ne kadar değişirse değişsin elbiseleri tahtından edemeyeceği kesin.



5.İspanyol Paça Pantolonlar

Yaz sezonunda da her stile adapte olması ile var olacağının mesajını aldık. Boyu daha uzun gösterme illüzyonuna sahip bu pantolonlar ile gardıronuzdaki bütün kıyafet ve ayakkabılarınızı eşleştirebilirsiniz. Özellikle yandan ve önden yırtmaçlı formları sezonun en hit parçası.



6. Mom jean

Retronun bize armağan ettiği, yaz-kış demeden hem rahatlığı hem duruşu ile favorimiz olan bu parça tabii ki yine bizimle. İster beyaz bir tişörtle ister rengarenk gömleklerle isterseniz de crop toplarla kombinleyin günlük stilinizin en şık haline kavuşacaksınız. Topuklu ayakkabılarınız ve beyaz gömleklerinizle kombinlediğinizde klasik bir görünüme kavuşacağınız bu jeani sneaker, sandalet ve terliklerinizle kombinlediğinizde ise rahat ve cool bir stile bürüneceksiniz.
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.