banner913
banner932
banner1012

2022 İlkbahar/Yaz Defilelerinde File Detayı

banner1020

2022 İlkbahar/Yaz Sezonunda File Detayına Yakın Markaj Eskiden sadece plaj giyimine ait olduğunu düşündüğümüz parçalar, şimdilerde günlük hayatın da bir parçası olabilme gücüne kavuşuyor. Mercek altına aldığımız bu güncel trend ise hâlâ mayo ve bikinilerle mükemmel uyum içinde; ancak şehir hayatına adapte edilebilmesi daha kolay hale geliyor.

banner974
2022 İlkbahar/Yaz Defilelerinde File Detayı

banner971




2022 İlkbahar/Yaz defilelerinde Chloé, Ganni ve Nina Ricci gibi markaların yer verdiği file kumaşlar, artık sadece çorap formuyla sınırlı kalmıyor. Farklı parçaların üzerinde elbise görevi görebilirken eteklerin üzerinde de dikkat çekici bir detay olarak etkinliğini gösteriyor. Balıkçı ağlarını andıran bu kumaş, kroşe örgü trendinin de başka bir uzantısı konumunda. Özellikle yazlık çantalarla arasındaki yakın ilişki ise giderek daha da kuvvetleniyor.

 

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.