banner913
banner932
banner1012

Sıcaklıklar düşecek, soğuk hava geliyor

banner1020

banner974
Sıcaklıklar düşecek, soğuk hava geliyor

banner971
Meteoroloji Dairesi, yarın sabah saatlerinde yer yer sis; Çarşamba günü de yer yer sağanak beklendiğini duyurdu. Çarşambadan cumaya kadar sıcaklık 8 derece düşecek.
Haftalık hava tahmini raporuna göre bölgenin alçak basınç sistemi ile serin ve nemli; Çarşamba, Perşembe ve Cuma günlerinde ise üst atmosferdeki soğuk ve nemli hava kütlesinin etkisi altında kalması bekleniyor.           
Hava yarın parçalı ve az bulutlu, sabah saatleri yer yer sisli; Çarşamba günü parçalı bulutlu yer yer sağanak yağmurlu olacak.
Pazartesiye kadarki diğer günler parçalı bulutlu veya az bulutlu geçecek.
En yüksek hava sıcaklığı 22 - 25 derece dolaylarında; Çarşamba, Perşembe ve Cuma günleri ise 14 - 17 derece dolaylarında seyredecek.
Rüzgar genellikle güney ve batı yönlerden orta kuvvette zaman zaman kuvvetli; Çarşamba günü ise fırtına şeklinde esecek.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.