banner913
banner932
banner1012

Göz Makyajınıza Renkleri Dahil Etmenin 5 Yolu

banner1020

Sezonun sınır tanımayan, enerjik ve canlı renklerini göz makyajınızla buluşturmanız için birçok seçeneğiniz var.

banner974
Göz Makyajınıza Renkleri Dahil Etmenin 5 Yolu

banner971

İster cüretkar bir makyaj tercih edin, isterseniz de renklerle haşır neşir olmaya yeni başlamış olun bu görünümler yazın optimist havasını bakışlarınıza taşıyacak.
 

Renkli Eyeliner

Yaz aylarında siyah eyeliner'ınızı farklı renklerle yenilemeye ne dersiniz? Bu minimal uygulama neon tonları bile evcilleştiriyor!



 

Tek Ton

Monokrom far uygulamasıyla bakışlarınızı ön plana çıkarabilir ve dumanlı bakışları yeni renklerle güncelleyebilirsiniz.




 

Göz Haresi

Klasik makyaj görünümlerinden vazgeçemiyorsanız göz kapağının ortasına yapacağınız minik bir renk dokunuşuyla bakışlarınızı canlandırabilirsiniz.




 

Mix & Match

Makyajda cesur olmaktan korkmuyorsanız ve renklerle oynamaktan hoşlanıyorsanız sezonun favori kombinlerini göz makyajınıza yansıtmaktan çekinmeyin!



 

Nokta Atışı

Ferah bakışlarınıza canlı bir dokunuş için göz pınarına renkli bir uygulama yapabilirsiniz. Nokta atışı kullanacağınız farlar makyajınıza parlak tonları adapte etmenin pratik bir yolu.


banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.