banner913
banner932
banner964

Jenca’dan Pile’ye ziyaret

banner476

BM Genel Sekreteri Yardımcısı Jenca, Pile yakınlarında BM kontrolündeki ara bölgeyi ziyaret etti

banner974
Jenca’dan Pile’ye ziyaret

banner971
Güney’de yayımlanan Alithia gazetesi, BM Genel Sekreteri Yardımcısı Jenca’nın önceki gün Pile yakınlarındaki BM kontrolündeki ara bölgenin doğu kısmını ziyaret ettiğini ve burada Barış Gücü mensuplarıyla görüştüğünü yazdı.
Gazete Kıbrıs’taki BM’nin “X platformunda” yaptığı paylaşımda, Jenca’nın ziyaretine atıfta bulunduğunu ve Jenca’nın ziyaret sırasında yaptığı açıklamalara yer verdiğini belirtti.
Habere göre Jenca ziyaret sırasında yaptığı açıklamada “Slovakya, Birleşik Krallık ve Arjantin’den gelen UNFICYP mensupları yanı sıra UNPOL ve sivil personelle tanışmaktan çok memnun oldum. Profesyonellikleri, bağlılıkları ve Kıbrıs’ta barışa hizmet etmelerinden ilham aldık” ifadelerini kullandı.
 
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.