banner913
banner932
banner1012

Çalınan mermilerin akıbeti belirsiz

banner1020

banner974
Çalınan mermilerin akıbeti belirsiz

banner971
Limasol’da bir şirketin konteynırından çalınan yüksek miktarda mermi ve fişeklerin akıbetlerini belirleme çalışmaları sonuçsuz kaldı.
Alithia gazetesi, Limasol’da ateşli silah ticareti yapan ve yurt dışına gönderilmek üzere konteynırda bekletilen av tüfeği fişekleri ile mermilerin çalınması olayında henüz bir sonuca ulaşılamadığını yazdı.
Gazete, polisin yürüttüğü soruşturmanın sonuçsuz kaldığını, 50 bin av tüfeği fişeğiyle 9 mm çapında 114 bin merminin çalınması olayında ne faillerin ne de mermilerin bulunabildiğini aktardı.
Bu durumun, söz konusu fişek ve mermilerin suç unsurlarının eline geçmiş olması ihtimalini güçlendirdiğini belirten gazete, cephanenin çalınması olayında ihmali olan şirket hakkında da soruşturmanın sürdüğünü vurguladı.
 
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.