banner913
banner932
banner1012

HAK-SEN "Antijen testleri hafta 2 gün ücretsiz yapılmalı, aşılanma hızlanmalı"

banner1020

banner974
HAK-SEN "Antijen testleri hafta 2 gün ücretsiz yapılmalı, aşılanma hızlanmalı"

banner971

Eşit Hak ve Adalet Sendikası (HAK-SEN) Başkanı Eren Büyükoğlu, koronavirüs salgınının önüne geçebilmek için antijen testlerinin haftada iki gün ücretsiz yapılması, aşılanma hızının da artırılması gerektiğini kaydetti.

Büyükoğlu, yazılı açıklamasında, ciddi ekonomik sıkıntı yaşayan vatandaşların ücretsiz teste yöneldiğini ifade ederek, “Ücretsiz test hakkı 3 güne indirilirse, daha çok insan haftada iki gün test yapacak, bu da vakaların erken tespiti ve bulaşın önünü almaya yardımcı olacak” dedi

Pandeminin maliyetinin, ücretsiz antijenden çok daha fazla olduğunu belirten Büyükoğlu, halkı aşı olmaya çağırarak, “Birbirimizi korumalı, herkesin sağlığı, canı, ekmeği, eğitimi ve geleceği için aşı olmalıyız” şeklinde konuştu.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.