banner913
banner932
banner1012

Yollara bir kurban daha

banner1020

banner974
Yollara bir kurban daha

banner971
Ülkemizde yaşanan trafik kazaları can almaya devam ediyor. Bugün günün ilk saatlerinde Güzelyurt-Lefkoşa anayolunun Alayköy kavşağı yakınlarında yaşanan kazada bir yaya hayatını kaybetti.
Polisten verilen bilgiye göre kaza bugün saat 00:40 sıralarında, Lefkoşa’da Lefkoşa-Güzelyurt Anayolu 5-6 km'leri içerisinde Chiru NİCOLAE (E-44) yönetimindeki KZG 054 plakalı salon araç ile  dikkatsiz bir şekilde doğu istikametine doğru seyrettiği esnada aynı yol üzerinde yine yaya olarak soldan birinci şerit içerisinde doğu istikametine doğru yürüyen İskele’de sakin Engin KUZUCU (E-42)’ya çarpmasıyla meydana geldi. Kaza sonucu yaya Engin KUZUCU olay yerinde yaşamını yitirdi. Araç sürücüsü tutuklandı.
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.