banner913
banner932
banner1012

Üç yerde yangın

banner1020

banner974
Üç yerde yangın

banner971
 
Lefkoşa-Gazimağusa  anayolunda bulunan, Doğan Gülken’e ait markette, elektrik fişinin fazla ısınarak alev alması sonucunda meydana gelen yangın sonucunda 1 bilgisayar, internet modemi, kamera kayıt cihazı, 2  yazıcı, 2 elektrikli terazi, 2  ahşap dolap, kapı ve pencereler, masa ve koltuklar, çeşitli sayıda beyaz eşya ve market malzemeleri ile tahmini 3 kasa sigara filtresi, 4000 adet çakmak, 75 paket sigara filtresi, 50 paket sigara sarma kağıdı, 320 paket çeşitli markalarda sigara, 26 paket sigara tütünü, 40 paket puro, 150 adet market yazar fişi, 30 paket çocuk bezi ve 1 top rulo ambalaj kağıdı yandı.
Önceki gün saat 11.00 sıralarında meydana gelen yangın itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü.
Cihangir’de ise Talat Özakan’a ait arazide önceki gün saat 16.30 sıralarında, meydana gelen itfaiye ekipleri tarafından söndürülen yangın sonucunda 2 dönüm biçilmemiş arpa ve kuru otlar tamamen, 7 adet zeytin ağacı ise kısmen yandı.
Akova’da da önceki gün saat 12.00 sıralarında ağıllar bölgesinde meydana gelen yangın sonucunda ise, Kemal Sekizler’e ait ağılda ve çevresinde bulunan toplam 50 adet rulo balya ve 1 dönümlük arazi içerisindeki kuru otlar tamamen yandı.


 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.