banner913
banner932
banner1012

“İş bilmezlerin kurbanı oldum”

banner1020

banner974
“İş bilmezlerin kurbanı oldum”

banner971
Mağusa’da, “kendisine yanlış tedavi uyguladığı” gerekçesiyle, Op. Dr. Sadrettin Tuğcu’yu vücudunun 4 yerinden bıçakla ağır yaralayan ve önceki gün yeniden mahkeme huzuruna çıkartılarak 8 gün tutukluluk emri temin edilen Çağan Ertuna’nın yeni ifadeleri ortaya çıktı. 
Fibromiyalji ve anksiyete teşhisi olduğunu söyleyen Ertuna, “2018’den beridir bana kasıtlı işkence yapılıyor. Devletin hiçbir kurumu söylediklerimi kale almadı. Bu sürede hastalığım ilerledi. İnsan olarak hıncımı bu şekilde aldım. Suçumu inkar etmiyorum. Doktoru ben bıçakladım. İş bilmezlerin iletişimsizliğinin kurbanı oldum. Psikolojik rahatsızlıklarım tetiklendi. Hijyen koşullarından uzak nezarette mağdur ve muhtacım. Polisi görünce ölüm korkusu yaşıyorum, beni serbest yargılayın” ifadelerini kullandı.   
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.