banner913
banner932
banner1012

Gönyeli ve Güzelyurt’ta marketlerden hırsızlık

banner1020

banner974
Gönyeli ve Güzelyurt’ta marketlerden hırsızlık

banner971
Gönyeli ve Güzelyurt’ta marketlerde hırsızlık yapan 3 kişi tutuklandı.

 
Polisin açıklamasına göre, Gönyeli’de faaliyet gösteren bir markete 8 Haziran Perşembe günü müşteri olarak giden P.B.’nin (E-27) satışa sunulan toplam 854 TL değerindeki 2 şişe alkollü içkiyi alıp ödeme yapmadan market dışına çıkarmak suretiyle çaldığı tespit edildi. Bahse konu şahıs tutuklanırken, yapılan ileri soruşturmada ikamet izinsiz olarak KKTC’de ikamet ettiği saptandı.
 
Güzelyurt’ta faaliyet gösteren bir süpermarkete 7 Haziran Çarşamba günü müşteri olarak giden R.T.’nin (E-27) satışa sunulan toplam bin 255 TL değerindeki 3 kilo kuzu etini, içecek ve gıda ürününü alıp ödeme yapmadan market dışına çıkarmak suretiyle çaldığı tespit edildi. Bahse konu şahıs tutuklandı.
 
Öte yandan Güzelyurt’ta dün bir süpermarkete müşteri olarak giden E.A.’nın (E-25) satışa sunulan toplam 695 bin 99 TL değerindeki gıda ve kozmetik ürünlerini alıp ödeme yapmadan market dışına çıkarmak suretiyle çaldığı tespit edildi. Bahse konu şahıs tutuklayan polisin soruşturması sürüyor.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.