banner913
banner932
banner1012

Firarinin kaçışı Girne’de bitti

banner1020

Soygun ve sahtekârlıkla para temini suçundan tutuklu olduğu sırada Lefkoşa Merkez Karakol hücresinden firar eden Veysel Akpınar, Girne’de yakalandı

banner974
Firarinin kaçışı Girne’de bitti

banner971
Polis hücrelerinden firar eden zanlı Veysel Akpınar tutuklanarak mahkeme huzuruna çıkarıldı.
Mahkemede yeminli şahadet veren polis memuru Soner Şaban, zanlı Veysel Akpınar’ın Soygun ve Sahtekârlıkla Para Temini suçuna methaldar olduğunu belirtti.
Polis, 18.08.2021 tarihinde saat 11.40'da Lefkoşa'da Lefkoşa Polis Müdürlüğü'nde Lefkoşa Kaza Mahkemesi'nin vermiş olduğu 300/2021 sayılı teminat şartlarını yerine getiremediğinden dolayı Merkez Karakol hücrelerinde tutuklu bulunan Lefkoşa'da sakin 35 yaşındaki Veysel Akpınar’ın gizlice hücreden kaçarak yasal tutukluluktan firar ettiğini anlattı.
Polis, mesele ile ilgili olarak aranmakta olan zanlının 03.11.2021 tarihinde Girne'de tespit edilerek temin edilmiş olan derdest emri gereği tutuklandığını belirtti.
Polis, tahkikatın devam ettiğini söyleyerek, zanlının 1 gün tutuklu kalmasını talep etti.
Huzurunda verilen şahadeti değerlendiren Yargıç Mine Ozankaya, tahkikatın salimen yürütülebilmesi için zanlının 1 gün tutuklu kalmasına emir verdi.

 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.