banner913
banner932
banner1012

Fayans işi için gittiği evde kadına saldırdı

banner1020

Gönyeli’de seramik ve fayans işi yapmak amacı ile gittiği evde 26 yaşındaki kadına cinsel saldırıda bulunan Serkan Ateş tutuklandı

banner974
Fayans işi için gittiği evde kadına saldırdı

banner971
 
Gönyeli’de meydana gelen cinsel saldırı ile ilgili olarak tutuklanan 38 yaşındaki zanlı Serkan Ateş mahkeme huzuruna çıkarıldı.
Mahkemede yeminli şahadet veren polis memuru Coşkun Altındağlı, 27.11.2021 tarihinde, saat 12:45 raddelerinde, Gönyeli'de, isminin baş harfleri G.G.'ye ait ikametgah içerisinde, Çatalköy'de sakin zanlının, kendisini seramik ve fayans işi yapmak amacı ile konu ikametgaha davet eden 26 yaşındaki isminin baş harfleri P.D.’nin rızası dışında ve cinsel davranışla sağ kolu ile belini sarıp sağ eli ile göbek kısmını okşamak suretiyle cinsel saldırıda bulunduğuna yönelik şikayeti olduğunu belirtti. Polis, olayın akabinde şikâyetçi ile zanlının aynı asansörde apartmanın zemin katına indiklerini ve tokalaştıkları esnada kadını elinden çekip, yanaklarından izni olmaksızın öptüğünü anlattığını mahkemeye aktardı. Polis, aynı gün zanlı Serkan Ateş’in tutuklandığını söyledi. Polis, mesele ile ilgili alınacak ifadeler ve temin edilecek kamera görüntüleri bulunduğundan, zanlının aleyhinde 3 gün tutukluluk talep etti.
Huzurunda verilen şahadeti değerlendiren Yargıç Aysu Çakan Alakan, tahkikatın salimen yürütülebilmesi için zanlının 3 gün tutuklu kalmasına emir verdi.
 
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.