banner913
banner932
banner1012

Esentepe'de bir kişi ikametgahında ölü bulundu

banner1020

banner974
Esentepe'de bir kişi ikametgahında ölü bulundu

banner971

Esentepe’de sakin Alan John Josline (E-65) dün kaldığı ikametgah içerisinde ölü bulundu.

Polis Basın Bülteni’ne göre, Josline’e yapılan ilk muayenede darp veya cebir izine rastlanmadı. Soruşturma devam ediyor.

-Uyuşturucu madde tasarrufu

Lefkoşa’da, başka bir suçtan tutuklu bulunan N.Ö.’nün (E-38) kullanımındaki araçta Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan aramada, yaklaşık 6 gram ağırlığında uyuşturucu olduğuna inanılan madde bulunarak emare alındı.

Yine Lefkoşa’da, Şht. Murat Şen Sokak üzerinde, Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Müdürlüğü ekipleri tarafından şüpheli olarak görülen T.A.’nın (E-28) üzerinde ve eşyalarında yapılan aramada, yaklaşık yarım gram ağırlığında uyuşturucu olduğuna inanılan madde, üzerinde uyuşturucu madde kalıntısı olduğuna inanılan kağıt parçası, metal kaşık ve sekiz adet enjektör bulundu.

Bahse konu şahıslar tutuklandı.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.