banner913
banner932
banner1032

924 gündür kaçak yaşıyordu!

banner1020

Yasa dışı yollardan Güney Kıbrıs’a gitmek isterken yakalanan Chiderebbere Chined’in 18 Mart 2021 tarihinden beri 924 gün KKTC’de kaçak yaşadığı ortaya çıktı

banner974
924 gündür kaçak yaşıyordu!

banner971
Lefkoşa’da meydana gelen “bir cürüm işlemek için gizli ittifak kurma” ve “KKTC’de ikamet izinsiz kalma” suçlarından tutuklanan Cristhan Doopgehana ile Chiderebbere Chined tutuklanarak, dün mahkemeye çıkarıldı.
Lefkoşa Adli Şube’de görevli polis memuru olguları aktardı.
Polis, Cristhan Doopgehana’nın Chiderebbere Chined’in yasa dışı yollardan Güney Kıbrıs’a gitmesini sağlamak için anlaşma yaptıklarını söyledi. Polis, yasa dışı yollardan Güney Kıbrıs’a gitmek isteyen Chiderebbere Chined ona yardım eden Cristhan Doopgehana’nın 27 Kasım 2023 tarihinde Girne-Gazimağusa anayolu, Haspolat çemberinde tespit edildiklerini söyledi.
Polis, yapılan soruşturma sonucu Cristhan Doopgehana’nın, Chiderebbere Chined’i Demirhan’da faaliyet gösteren bir marketin park alanına bırakacağını, oradan başka bir şahsın Chined’i Güney Kıbrıs’a götürmek için alacağını tespit ettiklerini açıkladı. 
Polis memuru, yapılan soruşturma sonucu Chined’in 18 Mart 2021 tarihinden beri 924 gün KKTC’de ikamet izinsiz olduğunun belirlendiğini açıkladı. Polis, soruşturmanın devam ettiğini, zanlıların cep telefonlarının inceleneceğini belirterek, 3 gün süreyle tutuklu kalmalarını talep etti.
Huzurundaki şahadeti değerlendiren Yargıç, zanlıların 3 gün süreyle tutuklu kalmasına emir verdi.  
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.