banner913
banner932
banner1012

Zafer Niyazi’ye son veda

banner1020

Yaşamını yitiren sevilen iş insanı Zafer Niyazi, dün son yolculuğuna uğurlandı

banner974
Zafer Niyazi’ye son veda

banner971
Hayatını önceki gün kaybeden narenciye sektörünün öncü isimlerinden, uzun yıllar KKTC futboluna hizmet veren, iş insanı Zafer Niyazi dün toprağa verildi.
Niyazi, CYPFRUVEX ve Baf Ülkü Yurdu Spor Kulübü’nde düzenlenen törenlerin ardından Güzelyurt Fatih Camisi’nde kılınan öğle namazından sonra Lefkoşa Mezarlığı’nda defnedildi.
Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Zafer Niyazi’nin cenaze törenine katıldı.
Tatar cenaze töreninde yaptığı konuşmada şunları kaydetti:
“Ülke ekonomisine göstermiş olduğu liderlik, KKTC’nin mücadelesine gönülden inanmış bir mücahit olan Zafer Niyazi’yi uğurlamak için toplandık. Sevecenliği, dostluğu, KKTC aşkı, Baf Ülkü Yurdu camiasını şampiyonluğa taşıması ve sosyal hayatta verdiği her türlü destekle unutulmayacak bir kişi olan Zafer Niyazi’nin Türkiye bağlılığı ile bu topraklara yaptığı yatırımların, narenciye ve ekonomi sektörüne olan katkısının önemi büyüktür. Her zaman gençlerin yanında olmuştur. O her zaman bizim yüreğimizdeki müstesna yerini koruyacaktır”
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.