banner913
banner932
banner1012

Lefkoşa Darts Birliği Tombalası başlıyor!

banner1020

banner974
Lefkoşa Darts Birliği Tombalası başlıyor!

banner971
Lefkoşa Darts Birliği başkanı Turgut Çalıcı bu yıl da tombala gecelerini Yenicami Ağdelen Kulübü Tesislerinde gerçekleşeceğini açıkladı.
Lefkoşa Darts Birliği tarafından her hafta Pazartesi geceleri yapılacak tombala geceleri, bu yıl ilk olarak kapalı alanda başlayacağını ve yine geçmiş yıllarda olduğu gibi pazartesi akşamlarına keyif katacağını kaydeden Çalıcı, tüm halkı Lefkoşa Darts Birliği tombalasına davet etti.
Lefkoşa Darts Birliğinin, Yenicami Ağdelen Kulübü tesisleri’nde her pazartesi organize ettiği tombala geceleri’nde saat: 20.00, 21.00 arası ülkemizin tanınmış usta müzisyeni Mustafa Alkapon sahne alacak.
Lefkoşa Darts Birliği’nin her pazartesi, Yenicami Ağdelen Spor Kulübü’nde başlatacak olduğu tombala gecelerinde tombala çekilişinin geçtiğimiz yıllardaki formasyonunda bu yılda tüm biletlerin arkasında para ödülleri haricinde zengin hediyeler de olacağını belirten Çalıcı, sponsor olan firmalara şimdiden teşekkür etti.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.