banner913
banner932
banner1012

İnönü’de 23 Nisan coşkusu, cimnastikle taçlandı

banner1020

banner974
İnönü’de 23 Nisan coşkusu, cimnastikle taçlandı

banner971
KKTC Cimnastik Federasyonunun, Yetenek Avcısı projesi kapsamında İnönü köyünde başlattığı cimnastik çalışmaları meyvelerini vermeye başladı.
İnönü’de çalışmalarını sürdüren Sevgi Yuvası Okul Öncesi Eğitim Merkezi ile Cimnastik Federasyonunun birlikte yaptıkları çalışmalar neticesinde, merkezde eğitim gören çocuklar, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutlamalarında cimnastik gösterileri gerçekleştirdiler.
Oldukça kalabalık davetli topluluğunun izlediği gösterileri Mesarya Belediye başkanı Ahmet Latif ve KKTC Cimnastik Federasyonu başkanı Hasan Sapsızoğlu da birlikte izledi.
KKTC Cimnastik Federasyonu başkanı Hasan Sapsızoğlu, yaptığı açıklama ile “İnönü’deki güzelliğin oluşmasında emeği geçen Münevver Karaismailoğlu’na, Sevgi Yuvası Okul Öncesi Eğitim Merkezi öğretmenlerine ve cimnastikantrenörleri Bilgin ile Sumru hocalara teşekkürlerini iletti.
 
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.