banner913
banner932
banner1012

Çeliksan’dan cimnastiğe büyük katkı

banner1020

Merhum Birkan Uzun’un adının verileceği cimnastik salonunun olmayan aydınlatma sisteminin yapılması için çalışma başlatan Cimnastik Federasyonuna Çeliksan Plaza sponsor oldu

banner974
Çeliksan’dan cimnastiğe büyük katkı

banner971
KKTC Cimnastik Federasyonu ve Akçay Muhtarlığı işbirliğinde Akçay köyüne kazandırılacak olan cimnastik salonunun yapım süreci devam ediyor.
Merhum Birkan Uzun’un adının verileceği cimnastik salonunun olmayan aydınlatma sisteminin yapılması için çalışma başlatan Cimnastik Federasyonuna Çeliksan Plaza’dan büyük destek geldi.
Cimnastik salonunun aydınlatma sisteminin yapılması için gerekli olan lamba ve aksesuarların temini için Hamitköy Spor Kulübü eski başkanı Savaş Çelik’in direktörlüğünü yaptığı Çeliksan Plaza, Cimnastik Federasyonuna sponsor oldu.
Savaş Çelik’i, Çeliksan Plaza’da ziyaret eden KKTC Cimnastik Federasyonu başkanı Hasan Sapsızoğlu, salonun büyük bir eksikliğini gideren ve federasyona verdiği büyük destekten ötürü Savaş Çelik'e ve Çeliksan ailesine teşekkür etti.
 
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.