banner913
banner932
banner1012

Stelios Hayırseverlik Vakfı’ndan Kıbrıslı Türklere 12 bin 500 Euro Yardım

banner1020

Vakıf yardımından Lefkoşa Acil Durum Hastanesi çalışanları, Kıbrıs Türk Hemşireler Birliği üyeleri ve Kıbrıs Türk Tabipler Birliği üyeleri faydalanacak

banner974
Stelios Hayırseverlik Vakfı’ndan  Kıbrıslı Türklere 12 bin 500 Euro Yardım

banner971
Stelios Hayırseverlik Vakfı (Stelios Philantropic Foundation) Kıbrıs Türk Toplumuna 12 bin beş yüz euroluk yardım yapma kararı aldı.
Stelios Hayırseverlik Vakfı (www.stelios.org) son bir yıldır tüm dünyayı etkisi altına alan COVID19 salgınında özveri ile çalışan, Lefkoşa Acil Durum Hastanesi çalışanlarına ve pandeminin ön saflarında görev yapan sağlık çalışanlarına teşekkür amaçlı Lefkoşa’daki Belça Süpermarket ile işbirliği yaptı.

Bu yardım kapsamında, sağlık çalışanlarının ismine özel olarak toplam 300 adet kartın her birine 420 TL değerinde market alışveriş kredisi yüklendi.  Bu miktarın 400 TL’si Stelios Hayırsever Vakfı tarafından, 20 TL’si ise Belça Süpermarket tarafından karşılandı. Kartlar 2021 yılının sonuna kadar herhangi bir Belça Supermarket şubesinde kullanılabilecek. Acil Durum Hastanesi çalışanlarının kartları bağlı oldukları Akçın Temizlik Şirketi yetkilisine teslim edildi. Toplam bağış miktarı 126 bin Türk Lirası değerinde, yaklaşık 12 bin 500 Euro’dur.
Sir Stelios Haji-İoannou’nun başkanlık ettiği Stelios Hayırseverlik Vakfı, Kıbrıs’ta iki toplum arasında sosyal ve ekonomik bağları güçlendirmek, Kıbrıslı Türk ve Kıbrıslı Rumlar arasında işbirliğini teşvik ederek kalıcı barışın oluşmasına destek olmak amacıyla oluşturduğu “İki Toplumlu İşbirliği Ödülleri” yarışmasına bugüne kadar toplam 3 milyon 750 bin euroluk teşvik sağladı. Lha
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.