banner913
banner932
banner1032
banner1038

İklim Değişikliği'ne dikkat çekildi

banner1020

Türk Bankası bahar etkinliğinde ana tema yine“ sürdürülebilir bir gelecek” oldu

banner974
İklim Değişikliği'ne dikkat çekildi

banner971
TürkBankası geleneksel bahar etkinliğinde ana temayı bu yıl da “ Sürdürülebilir Bir Gelecek “ teşkil etti.
Bahar etkinliği TürkBankası Grubu çalışanları, çalışanların aileleri ve Yönetim Kurulu üyelerinin yoğun katılımı ile  Tatlısu Bölgesi’nde gerçekleşti.
Yapılan etkinlikte TurkishBank Group’un önemli sosyal sorumluluk alanlarından biri olan “İklim Değişikliği”ne dikkat çekilerek toplumsal farkındalığı artırmak amaçlandı. 
KKTC Dağcılık Spor Derneği, KKTC Bisiklet Severler Derneği rehberleri eşliğinde yürüyüş ve bisiklet parkurunda doğanın tadını çıkararak başlanan bu güzel bahar etkinliğinde, aynı zamanda çocuklar kendileri için hazırlanan oyunları keyifle oynadı.
Etkinlik vesilesiyle tüm çalışanlar ve aileler hep beraber iş dışında birlikte zaman geçirebilme ve sohbet etme fırsatı yakaladı.

banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.