banner913
banner932
banner1032

Derinya Kapısı 19.00-23.00 saatleri arasında geçişlere kapatılacak

banner1020

Geçişler için belirtilen saatlerde Akyar sınır kapısı kullanılabilecek

banner974
Derinya Kapısı 19.00-23.00 saatleri arasında geçişlere kapatılacak

banner971
Rum motosikletlilerin düzenleyeceği eylem nedeniyle bu akşam 19.00-23.00 saatleri arasında Derinya Kara Geçiş Kapısı karşılıklı geçişlere kapalı olacak.
Güneyde bugün “Solomos Solomu ile Tasos Isaak’ı Anma ve Anti-İşgal Etkinliği” düzenlenecek.
Polis Basın Subaylığı’ndan yapılan duyuruda, bu bağlamda, karşılaşılabilecek muhtemel olumsuzluklara karşı, Derinya Kara Geçiş Kapısı, KKTC’den Güney Kıbrıs Rum Yönetimi (GKRY) bölgesine geçişler için bu saatler arasında güvenlik nedeniyle kapalı olacağından, KKTC’den güneye geçecek kişilerin Derinya Kara Geçiş Kapısı yerine Akyar Kara Geçiş Kapısı'nı kullanmaları istendi. 
Öte yandan, Rum polisinden de yapılan duyuruda, Derinya sınır kapısında gerçekleşecek eylem dolayısıyla, kapının bu akşam 19.00-23.00 saatleri arasında geçişlere kapalı olacağı belirtildi.
 
banner979
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.