Larnaka’da 79 yaşındaki bir kadının evinde kötü koşullar altında ve kilitli bir şekilde yaşamını sürdürdüğü, komşularının ilgili makamlara sayısız ihbar yapmalarına karşın kadınla ilgilenilmediği ifade edildi.

Güney’de yayımlanan Fileleftheros gazetesi, Larnaka’da 79 yaşındaki bir kadının kötü koşullar altında ve evde kilitli bir vaziyette bulunduğunu yazdı.

Yunanistan Güney Kıbrıs’ı “Schengen” vizesi verilmesi konusunda temsil edecek
Yunanistan Güney Kıbrıs’ı “Schengen” vizesi verilmesi konusunda temsil edecek
İçeriği Görüntüle

Haberde, yoldan geçen bir kişinin kadının yardım çağrısını duyduğu ve polisi aradığı, polisin kadını kilitli evden kurtardığı ve işe giderken annesini eve kilitlediği tespit edilen 58 yaşındaki oğlu hakkında suç duyurusunda bulunulduğu ifade edildi.

Komşuların daha önce birçok kez polis ve sosyal hizmetlere ihbarda bulunduklarını ancak hiçbir kurumun önceki günekadar kadınla ilgilenmediğini aktaran gazete, komşuların anlatımlarına da geniş yer verdi.