Cihangir canı için kazandı

Ligin dibinden kurtulmak isteyen Cihangir, şampiyonluk hedefindeki Binatlı'yı mağlup ederek haftalardan sonra 3 puan alırken, sonunculuktan düşme hattı dışına çıktı. Binatlı ise şampiyonluk yolunda bir darbe daha aldı

YER: Cihangir Stadı.

HAKEMLER: Mehmet Sezener-Necmi Bulut-Mehmet Ekşici

CİHANGİR: Raif-Erol-Çağlar-Nurettin-S.Say-Kalifa(Mete dk.46)-Eser-Mikail-Doğan(Arif dk. 62)-Yace Marius Okpokon(Burak dk. 86)-Offor

BİNATLI: Yusuf-Reşit-Taner-Eren-Erbay-Ebimobowei-Mehmet(M.Ali dk 82)-Kehinde-Evor John Bello-Burak-Murat(Ayhan dk.66)

GOLLER: Dk.19 Nurettin, dk 22 Yace Marius Okpokon, dk. 80 Offor(CİHANGİR) Dk. 47 Burak(BİNATLI)

K-Pet Süper Lig'de 12. hafta mücadelesinde Cihangir ile Binatlı, Cihangir Stadı'nda karşı karşıya geldi. Mücadele ev sahibi Cihangir'in 3-1 üstünlüğünde sonuçlandı.

Cihangir'e galibiyeti getiren golleri 19. dakikada Nurettin, 22. dakikada Marius ve 80. dakikada Offor kaydetti. Binatlı'nın tek golünü ise 47. dakikada Burak kaydetti.

19. dakikada Cihangir Offor’un rakip ceza alanının hemen dışında düşürülmesiyle bir serbest vuruş kazandı. Nurettin’in vuruşunda top barajın üzerinden ağlara gidince Cihangir 1-0 öne geçti.

22. dakikada fark 2’ye çıktı. Gerilerden atılan uzun topta Doğan kafa ile topu Offor’un önüne bıraktı. Offor’un geriye çıkardığı topa sert ve düzgün bir vuruş yapan Yace Marius Okpokon takımı Cihangir adına skoru 2-0 yapan golü attı.

  25. dakikada Cihangir’den Çağlar’ın uzak mesafeden vuruşunda kaleci Yusuf direk dibinden topu kornere atarak tehlikeyi önledi.

44. dakikada Binatlı’dan Burak rakip ceza alanı içinde müsait poisyonda önünde bulduğu topu üstten dışarı atarak takımı adına bir golü kaçırmış oldu.

47. dakikada fark 1’e indi. Gelişen Binatlı atağında Burak’ın sağ taraftan orta şut karışımı vuruşunda hiç bir oyuncu topa müdahale edemedi, kaleci Raif de geç hamle yapınca top doğrudan ağlara gitti ve skor 2-1 oldu.

68. dakikada Binatlı’dan Ebimobowei’nin rakip ceza alanı içinde yakın mesafeden dönerek yaptığı vuruşta kaleci Raif mükemmel uzandı ve topu tokatlayarak kornere attı. Kornerden sonu alınamadı.

80. dakikada fark tekrar 2’ye ıktı. Cihangir takımındda günün başarılı isimlerinden Offor rakip alanın ortasından aldığı topla ceza alanına girer girmez çok düzgün bir vuruş yaparak topu filelere gönderdi ve Cihangir’i 3-1 öne geçirdi.

90+3’ncü dakikada gelişen Binatlı atağında sağ taraftan yapılan ortada Evor John Bello kafa ile topu ağlara yolladı, ancak ofsayt gerekesi ile gol geçerlilik kazanmadı. Bu galibiyetle Cihangir puanını 12'ye yükseltirken, Binatlı 22 puanda kaldı.

Foto: Necati Külahlılar

Daha Fazla Haber