Gençler, Baf'a dur dedi

Gençler Birliği son haftaların formda takımı Baf Ülkü Yurdu'nu deplasmanda mağlup ederek rakibinin çıkışını bitirdi. Ligin tek namağlup ekibi olan Gençler Birliği, zirve iddiasını sürdürdü

Yer: Üner Berkalp Stadı

Hakemler: Kerem Eran, Ferhat Tuna, Hakan Gök

BÜY: Erdoğan, Mustafa, Arif(Tahsin), Joseph, Felix, Lawal, Ahmet, Fikri(Berk), İltaç(Azat), Hamis, Hüseyin

Gençler Birliği: Ali(Ali Karal), Sinan, Yusuf, Sercan, Mehmet Erol, Ertan, Malik, Emeka, Sertan(İbrahim), Şenol, Tom(Emir)

K-PET Süper Lig'de 7. haftanın kapanış maçında Baf Ülkü Yurdu ile Gençler Birliği, Güzelyurt Üner Berkalp Stadyumu'nda karşı karşıya geldi. Mücadele 3-1 konuk Gençler Birliği üstünlüğünde sonuçlandı.

Gençler Birliği'ne galibiyeti getiren golleri Emeka, Sinan ve İbrahim attı. Maçın ilk devresi, 2-0 Gençler Birliği üstünlüğünde tamamlandı. Oyuna hakim olan konuk ekip, 27. dakikada Emeka ve 31. dakikada Sinan Öğüt ile skoru 0-2 yaptı.

63. dakikada İbrahim Köse'nin kaydettiği golle 3-0 öne geçen konuk ekip, Baf Ülkü Yurdu'nun 81. dakikada penaltıdan Hamis ile bulduğu tek gole engel olamayınca maç 1-3 tamamlandı.

Bu galibiyetle Gençler Birliği puanını 13 yaparken, Baf Ülkü Yurdu 7 puanda kaldı. Gençler Birliği aldığı galibiyetle liderin 2 puan gerisinde 4. sıraya yerleşirken, Baf Ülkü Yurdu, 11. sırada haftayı tamamladı.

Daha Fazla Haber