HENTBOLA DAÜ DAMGASI

Hentbol Federasyonu tarafından organize Büyük Erkekler ve Büyük Kadınlar Hentbol Federasyonu Kupaları erkeklerde ve kadınlarda DAÜ kazandı

Hentbol Federasyonu tarafından organize edilen Büyük Erkekler Hentbol Federasyon Kupası'nı, lig şampiyonu da olan Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) kazandı.

Fenerbahçe Spor Kulübü başkanı Aziz Yıldırım'ın da baştan sona izlediği karşılaşmada DAÜ, KKTC Fenerbahçe karşısında oldukça üstün oynarken, Andrii maçın yıldızı oldu. DAÜ kalecisi Ahmet de kurtarışlarıyla, rakibin takımına yaklaşmasına izin vermedi.

Atatürk Spor Salonu'nda oynanan maçta rakibini 37-24 mağlup eden DAÜ'ye kupasını, federasyon başkanı Mustafa Akyön verdi. Kupa töreninden sonra Atatürk Spor Salonu'ndan ayrılan Aziz Yıldırım'a taraftarlar büyük ilgi gösterirken, Aziz Yıldırım ile bol bol fotoğraf çektiler. Aziz Yıldırım, salonda kısa bir süre Fenerbahçeli olan LTB meclis üyesi Çelen Çağansoy ile de sohbet etti.

KADINLARDA DA DAÜ ÜSTÜNLÜĞÜ

Hentbol Federasyonu tarafından organize edilen Büyük Kadınlar Hentbol Federasyon Kupası'nı, Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) kazandı

Uluslar arası Kıbrıs Üniversitesi'ni (UKÜ) çekişmeli geçen final maçından sonra 25-22 mağlup eden Doğu Akdeniz Üniversitesi Kadın Hentbol Takımı, kupayı kazanan takım oldu. Doğu Akdeniz Üniversitesi Kadın Hentbol Takımı, erkekler final maçından sonra federasyon başkanı Mustafa Akyön'ün elinden aldı.

Daha Fazla Haber