Teniste transfer sezonu başladı

Kuzey Kıbrıs Tenis Federasyonu (KKTF) 2021 yılı transfer sezonunu 23 Ocak 2021 tarihinde başlattı


Kuzey Kıbrıs Tenis Federasyonu transferlerle ilgili şu açıklamaları yaptı:
“Her yıl olduğu gibi bu yılda transferler e-KKTF üzerinden yapılabilecektir. Federasyonda elden işlem yaptırmak isteyenler hafta içi 16.00-19.00 saatleri arasında idari amirimize başvurmaları yeterli olacaktır.
Transfer yapmak isteyen oyuncu ayrılacağı kulüpten bonservis yazısını alırken transfer olacağı kulübün adının yazılması gerekmektedir. Transfer sezonu 6 Şubat 2021 tarihinde kapanacaktır.
e-KKTF ‘den transfer nasıl yapılır?
1-Transfer sezonu başlamasıyla transfer olmak isteyen oyuncu kulüpler, kulüp detayları, işlemler kısmından transfer olmak istediği kulübe transfer başvurusu yap butonu ile transfer sürecini başlatır.
2-Oyuncunun transfer talebi ve gideceği kulübünün bildirimi mevcut kulübünün hesabına düşer,
3-Oyuncunun mevcut kulübü, eğer her iki kulüp anlaşmış ise ve oyuncusunun transferinde bir engel yok ise bonservis yazısını sisteme yükler ardından Transfer ol butonuna tıklar,
4-Oyuncunun transfer olacağı kulüp ise yukarıdaki işlemlerin yapılmasının ardından hesabına bildirim gelir ve transferin onayını yapar,
5-Tüm bu işlemlerin yapılmasının ardından transfer talebi KKTF hesabına düşer ve gerekli kontrollerin ardından verilen onayla transfer gerçekleşmiş olur.
 
 
Daha Fazla Haber