MTG istediğini aldı

73. kuruluş yıldönümünü kutlayan Mağusa Türk Gücü, Yenicami ile oynayacağı kupa maçı öncesinde zorlu Çetinkaya deplasmanından 1 puan çıkardı. Puan kayıplarına devam eden Çetinkaya, şampiyonluk yarışından iyice uzaklaştı

Yer: Atatürk Stadı

Hakemler: Emre Öztaşlı, Sabriye Atikoğlu, Fatih Bardakçıoğlu

Çetinkaya: Cenk, Serhan, Tunç(Ümitcan), Sercan, Abbas, İbrahim(Muammer), Eko, David, Hüseyin(Mustafa), Serkan, Batuhan

Mağusa Türk Gücü: Türkkan, Sami, Yasin, Adil, Halil, Malik, Erdoğ, Kaan(Mehmet), Arif(Nevzat), Emre(Rasheed), Peter

K-Pet Süper Lig'de 23. hafta mücadelesinde GAÜ-Çetinkaya ile Mağusa Türk Gücü, Lefkoşa Atatürk Stadı'nda karşı karşıya geldi. Mücadele 1-1 eşitlikle sonuçlandı.

GAÜ-Çetinkaya'nın golünü 24. dakikada David atarken, Mağusa Türk Gücü'nün golünü ise 12. dakikada Arif kaydetti.

K-Pet Süper Lig'de şampiyonluk hedefinden uzaklaşan GAÜ-Çetinkaya, play out hattından uzaklaşmak isteyen Mağusa Türk Gücü, arasındaki maç hareketli başladı.

Her 2 takımın da gole dönük futbolları sonrasında Mağusa Türk Gücü 12. Dakikada son haftaların golcüsü Arif ile deplasmanda öne geçti. 0-1

Golden sonra toparlanan Çetinkaya, ataklarını sıklaştırırken, 24. Dakikada David, skora denge getirdi. 1-1 İlk devre bu skorla sona erdi.

İkinci devre takımlar oun temposunu düşürürken, tarafların çabaları gol getirmedi. Sadece 1 sarı kartın çıktığı maç ilk devrede atılan gollerle 1-1 sona erdi. Bu sonuçla GAÜ-Çetinkaya puanını 42'ye, Mağusa Türk Gücü ise 30'a yükseltti.

Daha Fazla Haber